torsdag 24. februar 2011

Garderope kaBoom!

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.
http://translate.google.com/# paste and copy.

Som dagene flyr, Embla er blitt elleve dager. Snart er hun vel blitt en trassig tenåring)(": hehe Snakk å ta sorgene på forskudd, her i huset nyter vi barnet Embla til de grader. Familie besøket fra Ìsland fyller huset sammens med familien fra skotten og Wolfs. Herlig mye liv i vår lille leilighet som for tiden stråler liv, lys og varme. Så lukter det så godt av alle blomstene vi har mottatt de siste dagene(": nikkel nikkel!
I samspill med at leiligheten stråler familen. 
Igår dagens ankomst dukket det opp noen nye tråder til Embla, en ike helt liten bunke med nye tråder i huset den siste tiden. Familie og venner har vært meget snill og dyktig kan jeg si å fylle opp garderopen til lille Embla. Behovet er der, stol på meg. Vaskemaskinen går stort sett non stopp (par ganger dagen).

Nye tråder(":


Embla ser virkelig ut til å trives for tiden, hun er mer og våken for hver dag og sover mer og mer hver natt. Dette selvsagt til stor begeistring til helten Hedda og daddycool(": Dagen idag har gått litt trilling av den Ìslandske delegasjonen så middag "spinatpai ala helten Hedda" MMmmm så godt.
For tiden er det to små i huset, det er artig å se at Amalìa (den store av de to små) gjenkjenner og erkjenner at det er en mindre en hun selv i huset. Amalìa studerer hun nøye, smiler og ler av det hun ser så er veldig forsiktig med å ta på hun. gøy lite samspill der av de minste medlemmene i våre familier. Bildet under blei tatt idag, et aldri så lite fotosetup(":


Embla, Johnny, daddycool & Amalìa


Garderope kaBoom! = Famlie&venner

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar