tirsdag 22. februar 2011

Blå,rød & gul.

Hei & hjertelig velkommen til regnbuens favoritter.
For english or any other language.
copy http://translate.google.com/# paste and injoy.

Når lille Embla kom til verden var hun blå i farge, såpass at min første tanke var "vi har fått en smurf" dette snappet filteret mitt (filter mellom hjerne & stemmebånd) sånn at det blei med tanken, men så klarte å komme seg videre derfra til ett blogginlegg(":
Denne karakteriske blå fargen er visst ikke uvanlig blannt nyfødte og det kan ha hjulpet på at lille Embla hadde navlestrengen rundt halsen som et moteriktig skjerf. Blå fargen forsvannt relatvivt fort og da tok det over en herlig rød farge som var ekstra synlig når hun testet sine store kraftige lunger i form av grining/skriking som kommer av melksug som virker umettelig, heldigvis(":
Sånn at de første timene var hun blå, så rød det neste døgnet til andre dag kom det en ny farge, denne kanskje den mest kledelige til nå. Embla den lille fikk et snev av gulsoy(ingen fare, kun et lite snev) men det var nok til at hun endret hudfarge til gulig, kanskje litt gylden til og med.
Dette til pappa sin store glede, lille Embla endrer farger etter regnbuen. For vi vet alle hva som skjuler seg i enden av regnbuen? nemlig, skatten. Og der har vi kallenavnet som mor (helten Hedda) bruker. Jeg forsetter å kalle hun lille musen, prinsessen, vakreste vakre, nydeligste nydelige osv.
Siste fredag var vi på kontroll på KK og det gikk jo helt strålende, Blodprøve blei tatt via hælen til Emblaog den viste at det lille snevet av gulsot borte og ellers frisk som en fisk. Enbla hadde gått ned 110gr siden fødselen, noe som var bra også. Sånn at vi gikk derfra med den bekreftelsen at alt er som det skal være, smilene til lille famlilen spredte seg rundt i hele lokalet. Det kan lett erkjennes at som småbarnsfar at man blir lettere nevrotisk for det meste, for å så innse at man ikke trenger det(":

Embla VS blodprøve.


Vakre engelen Embla fikset blodprøven på strak arm, dette har hun fra sin daddycool(":
Vel hjemme var det tid for mating, soving og bytting av bleier. Når det var leggetid for kvelden kunne jeg bare ikke dy meg og la lille Embla i sengen vår. Resultatet ser du under(":

Peekaboo, klarer du å se meg.
Legendarisk morsomt bilde, digger at i løpet av de første dagene har småttikken alt fikset en håndfull legendariske bilder(";
Dagen idag dedikeres til en trilletur i byen, solen skinner og det er enda en nydelig dag. Vi får kle Embla fra topp til tå i ull så blir dette bra. Formen er strålende etter den første natten med ordentlig søvn på alle tre. Embla sov i sengen mellom helten Hedda og daddycool og det fungerte som bare det, par amminger i løpet av natten ellers bare ZZzzz natten igjennom, helt herlig(":


Blå,rød&gul = Embla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar