onsdag 23. februar 2011

Besøk

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.
http://translate.google.com/# paste and copy.



Tiden er inne for besøk, og i denne tastene stund har vi lille familien besøk fra Ìsland. Min kjære søster og hennes vidunerlige sjarmernede datter Amalìa bor hos de neste ukene. Min søster datter (fortsatt Amalìa) er snart ett år og er en stor jente og virkelig nydelig med sine store blå øyne og flammerøde hår. Selv tror jeg fortsatt at Embla får rødt hår senere med en hel masse kruller(":
Etter å kjørt fra felsland, var det middag og avslappning i VH, da benyttet jeg sjansen til å legge lille Embla inntil sin "lille" Amalìa (tørde ikke gjøre det før etter at hun hadde spist) det var noen intense par sekunder før minste slektningen fra Ìsland koste med håret hennes og smelte så et kyss på kinnet hennes. Velkommen til familien med andre ord. Den voksne av de to er lettere forelsket i lille Embla og truer med å ta hun med seg hem til Ìsland(":
Embla har virkelig vært i sitt ess idag, spist godt og sovet, når hun har vært våken har hun brukt tiden på sjarmere de besøkende. Og som vanlig smelte hjertet til sin daddycool.

Spennt på åssen det går i løpet av natten, søvn eller ikke søvn det er det store spørsmålet!

Ut på tur i hjemmestrik fra bestemor(":


Legger inn noen bilder av Embla & Amalìa imorgen, de er skjønne sammen de to der klumpene(":

Besøk = Lilla&Amamìla

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar