torsdag 17. november 2011

Pappaperm dag for dag

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.

copy http://translate.google.com/# paste and enjoy.


Fest til hverdag er slagordet Daddycool og Embla opererer i pappapermen. Embla er en meget bevisst baby. Hun har jo hatt enn egen blogg dedikert til seg selv siden før fødsel og med denne enorme erfaringen i bloggverden har hun jon selvsagt bitt seg merke i at de bloggene som er poppis poppis handler om design og mote og da helst klær. Defor har Embla nå krevd at dagens antrekk innlegg skal legges inn(":

Dagens antrekk etter anmodning fra Embla.

Under et knippe bilder av møtet med kameraten Magnus, en herlig gutt. Embla og Magnus har kjent hver andre så å si sidden fødsel, samme natt blei de født og det blir artig å følge disse to i årene fremover. Ingen tvil ihvertfall at Embla er glad i sin Magnus.

How u doing...
Embla oppdager Magnus.
Nå skal det lekes(";

Embla var særdeles aktiv når hun møtte vennen sin og del av grunnen kan være at hun spiste en super middag før vi tok turen ut, Bildet under viser en meget blir pike som har spist rubbel og bilt og er klar for nye utfordringer.
Verdens beste middag, mere mere mere...

Nå skal vi ut til mor og amme så blir det muligens en tur opp på fløyen, været får bestemme. Alternativet er åpen barnehage med allsang og andre småttikker.

2 kommentarer:

  1. Rosa gaman að eiga vinn sem er jafngamal:)

    SvarSlett
  2. Hùn fìlar litla Magnùs, enda algjôrt krùtt stråksi.

    SvarSlett