torsdag 24. november 2011

Dagens antrekk

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.

copy http://translate.google.com/# paste and enjoy.

Set sies at modeller er vanskelige å arbeide med, denne dagen var lille Embla intet unntak. Etter to dager innesperret i leiligheten OKS (også kjent som) det hvite palasset var det på tide å komme seg ut og utforske verden igjen. Denne dagen brukte Daddycool i overkant mye tid på selve påkledningen sånn at humøret til lille Embla sank som en sten som forsøkte seg på 100m crawl.
Begeistringen når jeg ytret ordene "ut Å trille" var ikke til å ta feil av, Embla ville ut og gledet seg. Bildene under er tatt ettter ca tyve minutter med påkledning, jeg vet ikke hvorfor det tok så lang tid, men det gjorde det(":

Snurt, skal ikke se i kamerat
Du får ihvertfall ikke noe smil her i gården.

Det kan tilføyes at Embla strålte som en sol, så snart døren åpnet seg. Og den strålingen blei ikke mindre av å treffe helten Hedda mor og bestemor på cafè i byen(":
Ut på tur aldri sur stemmer til punkt of prikke. Så får Daddycool heller overse været som herjer og kle seg etter været, Embla har det nå godt uansett i varme vognen sin med utsikt til alt liv som myldrer utenfor.

6 kommentarer:

  1. Når ble dette en moteblogg tør jeg spørre? ;)

    SvarSlett
  2. He he(";
    Embla som fant ut at hun skulle ha sin egen faste spalte med dagens antrekk, hun slekter uten tvil på sin mor helten Hedda(":

    SvarSlett
  3. Geggjuð fötin hjá sætu Emblu:)

    SvarSlett
  4. Flottust eins og hùn lillyburger(":

    SvarSlett