tirsdag 29. november 2011

På farten

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.

copy http://translate.google.com/# paste and enjoy.

Endelig er vi skikkelig på farten igjen, Embla og Daddycool startet dagen tidlig og fra morgen av var det tut og kjør over hele linja. Vi trille tralllet i en fin time før vi traff helten Hedda mor Augustins på Galleriet. Det er som alltid et enormt gledelig gjensyn fra begge sin side(": Embla vet hva det handler om, se mamma bra, amme best av alt som er best, altså bedre en best, det er amming det er snakk om(":

Embla er rett på sak...
Så er det tid for kos(":

Etter ammerunde var det ihvertfall ikke noe å si på humøret og da passer det jo helt ypperlig med en tur til åpen barnehage på Nordnes. Det er en uke siden vi var der sist, sykdom har holdt hos hjemme for det meste men nå er det ikke noe som skal stoppe oss. Embla skal leke og møte sine små kamerater.

Tut og kjør, åpen barnehage neste jo!

I dagens versjon av åpne barnehagen var det virkeilig mye liv, det var vel om lag 15 unger som herjet over det hele. Embla var tydeligvis i trivsel sonen sin og var kjapt på farten i dagens runde. Kastet seg rundt etter leker og var over hele området, kikket seg iblannt tilbake for å se om Daddycool var der så var det tut og kjør igjen. Noen av ungene mistet lekene sine begrunnet smakstest fra Embla sin side, de fleste fikk lekene sine tilbake. Unntaket var selvsagt ballen, det er og ser ut til å bli favoritten, så når hun hentet ballen så blåste hun mkotsatt rettning med ballen og var fornøyd der en liten stund, med ballen sin. Men når det lokkes med konsert var hun kjapt på farten for å sikre seg orkester plass.

Konserten var stor stas for de små...

Embla var spesielt begeistret for gitar spillingen og sakte men sikkert kom hun seg helt foran og blei sittende og måpe full av beundring. Smilet var bredt og humøret på absolutt topp!

Embla fikk også en liten privat konsert("_

Etter konserten var det på tide å studere litt og en av lekene på dagens runde var spesielt spennende, det var leken de større ungene lekte seg på. Helt i starten av dagen søkte hun ly under denne, men fant fort ut at det ikke var så lurt kanskje, en trampoline er vel ikke det beste huset.

For en fantastisk oppfinnelse...
Dukken fikk også litt oppmerksomhet.

Det er ingen tvil at vår lille engel Embla trives i åpne barnehagen, det er mye liv og masse aktivitet. Hun holdt på non stopp i en og halv time, så var det slutt for dagens runde, på med klærne og ut å trille til og da sovnet Embla på flekken og våknet til perfekt tid i det middag blei servert. Hun spiste opp rubbel og bilt med beste lyst. En stor artig dag over og nå blir det spennende å se om en dag i full aktivitet bringer med seg en hel natts søvn, det er lov å være optimist ikke sant(":

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar