fredag 4. november 2011

destillasjonsapparat for lykke.

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.
copy http://translate.google.com/# paste and injoy.

Helten Heddamor har startet sin nye hverdag med jobb og i ny stilling. Daddycool er fortsatt på samme plass og har i underkant av to uker igjen til Daddycool perimisjonen starter. Det blir selvsagt en dans på roser, ingen illeluktene bleier, ingen grining, ingen natterangling med en døgnvill Embla. Bare lek og moro hele dagen lang. High five på den!
Nå er det sikkert noen som lurer på hvor Embla befinner seg når både mor og far er på arbeid. Svaret er selvsagt at hun koser seg hjemme alene....hehe, neida. I disse to ukene, hvor jeg og helten Hedda overlapper hverandre, har vi kalt inn forsterkninger fra Svolvær, Lofotens hovedstad, i form av oldemor Elsa(":

Oldemor Elsa, bestemor Anne, bestefar papito og supertante Tonje stiller opp og tar ett tak. Noe lille engelen Embla er superfornøyd med. De beste folkene i livet hennes får hun møte så å si hver dag nå(": Og selvsagt er jeg og helten Heddamor kjempe takknemlige for å få denne hjelpen. Vet rett og slett ikke hva vi hadde gjort uten. Avlevering til en fremmed ligger i fremtiden - og heldigvis ikke helt enda. Kan det bli bedre for en liten engel, tror ikke det. Familien bindes sammen med Embla som midtpunkt.

Det nærmer seg min permisjon, den skal være mest mulig aktiv har jeg tenkt meg. Være ute, svømming og leking med andre barn hører til denne perioden. Så får vi se hva Daddycool leverer av aktiviteter. Embla fortsetter å være et destillasjonsapparat for lykke. Og vi, resten av familien, stråler videre.
Embla utforsker bestemors kjøkken - er det boller i ovnen mon tro?

4 kommentarer: