lørdag 19. november 2011

Helg!

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.

copy http://translate.google.com/# paste and enjoy.

Helg  helg helg, lørdag med alt det bringer med seg. Tjukk avis, stor frokost, nyte kaffen en liten stund lengre. Dette er de tingene Embla setter pris på i helgen(": Hun er en skikkelig helgekos pike.
Igår fredag hadde vi en heller rolig dag, Embla møtte helten Hedda mor og super tante toy på Xhibition...

Mamma fornøyd med kos...
Bestmor var der også for å kose.
Etter besøket mamma, tante og bestemor bar det rett ut i finværet som herjet i byen igår. Målet var åpan barnehage, denne gangen i Sandviken. Med store skritt i piskregnet gikk jeg med Embla sovende som en engel i vogen taktfast mot Sandviken og Maria Menighet. Men der stoppet det egentlig, etter å ha vandret rundt i over en time, måtte vi innse at denne gangen ville vi ikke finne frem. Jeg hadde vært praktisk og kjørt vanntett jakke, men desverre ikke vanntett bukse og sko. Var gjennomvåt, kikket inni vognen og der våkner prinsessen med et smil og energien var på plass igjen til trilleturen hem.


Vel hjemme, var Embla full i energi. Så å si samtlige skap fikk gjennomgå og jeg fikk akkurat knipset et bilde av det ene raidet før Embla røsket kamerat ut av mine hender med et enormt gledeshyl!
Lørdagen er godt i gang, frokost er inntatt og vi er klar for å ta byen med storm., bare vente til mamma står opp("; hihi

4 kommentarer:

  1. Oppdragelse i cafèbeskøk er enormt høyt!!!

    SvarSlett
  2. Mín bara strax komin í vínið:) mér líst vel á litlu frænku:)

    SvarSlett
  3. hehe, jå einmitt madur og koniak flaskin kominn å gòlfid eins og gerist ì bestu teitunum)(":

    SvarSlett