torsdag 17. november 2011

Åpen Barnehage

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.

copy http://translate.google.com/# paste and enjoy.

Åpen barnehage var en suksess i første forsøk med Daddycool("; E
Embla så ann territoriet før hun beveget seg sakte men sikkert inni mylderet av barn som herjet inne på denne store åpne plassen som var like full i leker. Hun startet forsiktig, fant seg en liten ball som hun klynget til, det var et par spe forsøk fra andre barn å få tak i ballen, men der hadde de rett og slett ikke en nuppe sjans. Så startet moroen, Embla finner seg en bok og er fornøyd med den i utkanten av alt bråket rundt hun. Dette går ikke helt ubemerket hen hos dagens bølle, som ved flere anledninger hadde herjet med de andre barna. Foreldrene trøstet sine og moren beklaget for bøllen sin. Nå var det Embla sin tur, i det han nærmer seg på alle fire stopper han opp og setter seg opp like foran Embla, Hun spiller cool og enser han ikke men konsentrerer seg om boken sin. SÅ!, ut av intet røsker han boken ut av hendene hennes og putter den i munnen, jeg ventet grining fra lille prinsessen min, men til min store forbauselse setter Embla inn en lynkjapp kontring og røsker boken tilbake med kraft. Gutten setter inn hylsirenen og vifter med armer og ben i imponerende fart, de bensparkene hans treffer Embla som enda engang setter han på plass med å rette å slett flytte han til siden med noe som kan sies å være et velplassert karatespark(";
Etter det var det som om den åpne barnehafen var blitt mindre, Embla krabbet over hele området og testet leker i alle mulige fasonger og farger. Under kan dere se at den store sklien var en atraksjon i seg selv. Mulig hun våger å teste den i løpet av høsten.

Sklien er min og calamarien...
Lillle gutten i bakgrunnen var aldri langt unna...
Spesielt ikke etter kamerat kom frem...
Embla struttet og koste seg, en lekegrind var artig for hun kunne flytte på den som hun ville. Den var populær og det var nødvendig å kunne flytte den i ny og ne. Under leken der fikk hun seg en ny vennine som er akkurat like gammel som Embla, bare at par dager som skilte de to.

Embla med lekegrinden og venninen på vei for å være med på leken...

Skal du være med på leken må du tåle steken...Embla flyttet lekegrinden.
Alt i alt en toppers dag med Nykirken sin åpne barnehage som dagens høyder, Imorgen skal vi teste ut en ny åpen barnehage i Sandviken. Spennende blir det å se om den blir like populær.

2 kommentarer:

  1. Algjör snild þessir opnu leikskólar(: ég get nú rétt ymindað mér hva henni Emblu hafi þótt það gaman!

    SvarSlett
  2. Hùn elskar tetta Lilla. Èg ætla lìka ad fara bara eins oft og èg get. Hùn verdur hôrkutòl ì tessum leiskòlum....

    SvarSlett