lørdag 5. mars 2011

Helg!

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.
copy http://translate.google.com/# paste and injoy.

Tiden flyr og i takt med at tiden flyr vokser lille Embla seg til. Det ser ut for tiden som Embla har funnet smilet, det er ihvertfall noe som ligner veldig på smil(":, denne minen er ofte å se rett etter amming. Hun ser meget tilfreds ut. Sjekk selv, bildet ligger under.

Glad og blid Embla.
Helgen har ellers bestått av besøk, blannt annet fikk vi besøk av Janne med lille Niklas på et middags besøk på fredagen også ved bordet var super tante Tonje & onkel John samt min Søster Lilla og hennes datter Amalìa. Altså fullsatt bord på fredagen, god mat og stemmning.
Lørdagen fikk vi så besøk av Oldemor Agnes som kom på kaffe sammens med Tante Toril, Tante Therese med lille Nora og super tante Tonje. Embla hilser på alle og sjarmerer samtlige i senk.
Kvelden besto av et festmåltid uten like, verdens beste indrefilèt blei fortært av meg, helten Hedda, super tante Tonje, Onkel John, Lilla frænka og lille Amalìa. Dette måltidet lever lenge som legendarisk. Resten av kvelden var viet roligheter foran tv`n med Spellemansprisen! der var det noen musikalske høydepunkter og desverre flere nedturer. Bare så det er sagt var Embla helt upåvirket av det som skjedde på scenen i Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar