lørdag 19. mars 2011

Cafè+helg

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.
copy http://translate.google.com/# paste and injoy.

Lille Embla er blitt en skikkelig globetrotter når det kommer til besøk på byens store variasjon av cafè´r. Tidligere i uken har hun vært på cafè sammens med mor og venner mens daddycool har vært på jobb. Dagen idag var intent unntak, lille familien samlet gikk på Kaffemisjonen idag, der vi møtte Heidi & Ole sammens med deres skjønne "lille" Alma som er 3 dager eldre en Embla. Selvom det er kun 3 dager som skiller de to små pikene er det litt morsomt å se hvor stor forskjell det er på de i størrelse. Selvom de er i omtrent samme alder som lille Embla, ser vår lille skjønnhet ut som en liten ert (chicarito) ved siden av dem. Selv føler vi at Embla vokser seg skikkelig til, beviset for det får vi på 6 ukers kontroll på onsdag. Selv er jeg sikker at hun har lagt godt på seg. Bildet under er tatt i uken på cfaè sammens med mamma Hedda. til og med ute blannt folk klarer ikke mamma hedda å la vær å kysse & kose på lille Embla. Forståelig nok, spør du meg(":

Mamma&Embla.

Dagen idag kom sent igang for noen, mamma Hedda spratt først opp (noe som gikk daddycool og lille Embla hus forbi siden vi Zzz videre). Mamma Hedda fikk foreviget akkurat det i bildet under(":

Daddycool Zzz, lille Embla Zzz.
Etter Zzz for begge, ordnet daddycool den aller beste lørdags frokost til de voksne mens lille Embla fikk sin spesial frokost av mamma Hedda. Tipper at lille Embla var like fornøyd med sin frokost som vi voksne var med vår egen som besto av stekt egg(med verdens største plomme), verdens beste røde grapefrukt, fersk appelsin juice og rugbrød med masse deilig pålegg. Etter god kaffe var dagen så absolutt igang. Og vi lille familien klar for ut på tur aldri sur gjennom byens mangfold.

Blid og fornøyd etter bad.

Lille Embla fikk seg et bad, bildet over viser en meget blid Embla etter badet. Hun virkelig elsker å bli badet, spesielt når det er mamma Hedda som står for vaskingen. Det går nok litt for fort i svingene når daddycool gjør det. Resten kvelden er reservert roligheter og kos.
Ha en toppers Helg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar