søndag 20. mars 2011

Kunsten!

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.
copy http://translate.google.com/# paste and injoy.

Søndagskos(blues). Lille Embla har fått foreviget sine små føtter og hender i kroppsmaling for å så overføre de på papir. Veldig artig å se de små tærne og fingrene på de små hvite arkene med papir, jeg testet selv en fot og min fot var da større en arket. Kan tilføye at hun ikke er helt super begeistret over denne påfinnelsen av mamma Hedda, hun stritter litt imot men resultatet er av det storslåtte slaget. Sånn at disse små "maleriene" ser helt nydelig flotte ut. En ypperlig start på en dag som vil bringe med seg en søndagskosetur i nabolaget for lille familien, før daddycool forsvinner opp på Brann Stadion for årets første seriekamp mot rbk(derav blues i begynnelsen av innlegget).
Ekte supportere blir å finne på stadion idag, slaktens palass skal døpes i årets sesong og det er innmari deilig å kunne dra opp dit helt uten de store forventningene. Selvom seier hadde jo satt fyr på byen(":

Men først på tapeten er det en liten tur i nabolaget, så ultra tradisjonell middag i form av raspeballer, Kalkun middagspølse og hjemmelaget kålerabi(namm gleder meg). Men dette innlegget kunne jo ikke avsluttes uten å legge inn et par bilder av dagens store produksjon av "malerier" som kommer dekke vekkplass hos familie medlemmer rundt om i byen(". Og skal selvsagt ha de hengende her også. det gjenstår bare for lille Embla å signere verkene sine, hmmm åssen vil det gå mon tro.
Under ligger et par bilder etter kunstneren lille Embla.
Embla sine små føtter og tær(":

Samlede verk av kunstneren.

1 kommentar:

  1. Bare å se bort ifra søndagsblues!
    Denne søndagen leverte varene all the way(":

    SvarSlett