mandag 17. januar 2011

Helg.

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.
copy http://translate.google.com/# paste and injoy.

Mandagen tar staffettpinnen av helgen og det som nå er igjen av helgen er minner om en flott helg som startet på sitt sedvanligvis med frokost i verdensklasse i det hvite pallaset (nye kåken) Se bilde under.

Dette er verdens beste frokostbord.

Etter verdens beste frokost (se bilde over) tok vi (daDDycool-lillikken-småttikken) turen til tilsammans på vernisasje. Der blei det jammen et par kjøp også. (merk at det er smart å severe vin utstillinger) jeg er ultra fornøyd med kjøpene, bare så det er sagt. Sjekk linken under for detaljer om utstillingen som pågår, den vil overraske og muligens friste til et kjøp eller to. http://www.provrum.com/

Etter vin x1x2x3 bar det videre på cafè, sterk god svart kaffe, samt pannekake med bacon og blåbærsyltetøy. Namm så det smakte, anbefaler alle å teste ut blåbærsyltetøy med bacon pannekaken(":

Ser digg ut, smaker himmelsk.

Lørdagen nærmet seg slutten og turen bar hem til det hvite palasset, der resten av kvelden gikk stille og rolig for seg, for meg i det minste. Lillikken hadde noen kraftige kynnere som satte tankeprossen om en nærstående fødsel, men det blei med tanken. Vi har fortsatt 3uker 2dager til termin den 11februar.
Selv har jeg tanker om en annen termin dato, post gjerne kommentar på den dato du tror småttikken kan dukke opp. Tenker å premiere den som komme nærmest datoen med en flaske vin(":

I vårt nye palass, ved siden av vår seng står det nå en hvit babygrindseng (ett ord?) med en ny opphengt uro over babygrindsengen (fortsatt ett ord). Sengen i seg selv er materialistisk, men det den står for derimot kan gjøre en hver mandig manneman (inkludert daDDycool) myk som en sutteklut. Søndagen gikk til å henge opp uroen med et meget tilfredsstillende resultat. Bamsen plasserte jeg der selv, for å "kjenne" på følelsen av å legge småttikken der i babygrindsengen (ja, fortsatt), fungerte for meg og alle vet at øvelse skaper mester.

Småttikken sin hvite babygrindseng.

Ha en fortsatt strålende flott mandag(",

Helg = Overstått.

7 kommentarer:

  1. Ég tippa á að hún kemur í heiminn 23 feb, því hún vil bíða eftir heimsins bestu frænku:) sem ég náturulega er:)

    SvarSlett
  2. Gaman að sjá að allt gengur svona rosalega vel gamli karl.
    Þinn Mikki, Mike eða Mikealoní.

    SvarSlett
  3. Jeg tipper 14 februar, fordi et barn laget på så mye kjærlighet må jo bare blir født på Alla hjärtans dag!

    SvarSlett
  4. Supert, flott å se at det kommer inn termintips(":
    14 for Alla hjärtans dag! og 23 for da kommer lille søster på besøk fra Ìsland(":

    SvarSlett
  5. Vi går for før....skjedde med oss....så du er ikke trygg:) Tipper 6. eller 7. Vi går for 7. Du trenger ikke forklaring på det nummeret der...hehe...one united.

    SvarSlett
  6. Veldig bra(":
    Alle sier at det kommer forsinket når det er første. Der har jeg motbevsiet, ONE UNITED:

    SvarSlett