mandag 4. april 2011

Bursdag mandag i Brann!

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.
copy http://translate.google.com/# paste and injoy.

Mandager kan variere, men aldri som nå. Dagen startet med frokost med lille Embla og helten Hedda, før det bar avgårde til en meget produktiv dag på jobb. En liten svingert på XXL for å handle Select fotball som blei selvsagt testet inne i butikken. En liten finte til venstre før et elegant hælspark satte kollega Sindre helt ut av spill og tunnel (TUNNEL) var fakta, ballen ble selvsagt kjøpt og senere testet ytterligere på Møhlenpris kunstgressbane.
Etter økten var det duket for middag i wolfs, der blei det disket fiskeboller (Søstrene Hagelin) sammens med svigers, super tante Tonje, Janne og herlig lille Niklas på syv måneder (forøvrig veldig glad i lille Embla) helten Hedda, lille Embla og selvsagt meg daddycool(":
For å toppe en alt strålende mandag, klarte selveste Brann å klistrene smilene til samtlige og sørge for at en som alle sovner med et godt smil om munnen(":
Lille vakre Embla feiret sin syv ukers bursdag med Brann på tv og guttene på banen sviket ikke og seier i første forsøk for lille Embla på selveste bursdagen sin. 
Nå byr lille familien i VH en særdeles god natt.

Super tante & lille Embla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar