mandag 18. april 2011

Helg i Wolfs og VH

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.
copy http://translate.google.com/# paste and injoy.


Helgen kom behegaelig igang med tapas middag i Wolfs m/Brann kamp. Middagn var strålende og kampen var ikke aller verst der Brann hentet poeng etter å ha ligget under 3-1 på en av de vanskeligeste bortebanene i tippeligan. Embla bringer fortsatt lykke, akkurat som sin mor har gjort i alle år. Under familie bilde.

Familie + David Bowie.
siden det var duket for brunch på lørdagen, overnattet vi like godt hos besteforeldrene. Embla sov da i sin vogn som var bært opp for anledningen. Det artige med alle nye ting, er at man blir så overrasket når det går så glatt som det gjorde, vanlig leggetid på Embla og hun var i drømmeland i flere timer.Leste forresten på babycenter.com at vi vi er en av de super heldige få som har en småttikk som sover opptil seks timer i løpet av natten. Det er absolutt noe vi setter stor, stor pris på lille Embla.

Under er et bilde fra søndagen, der lille familen slappet godt av foran tv`n med hjemmelaget pizza og snacks.
Under diskuter meg og Embla leggetiden, hun mente at hun kunne være litt lenger våken når det var helg. Jeg for min del kan se den men hun er tross alt bare to måneder, sånn at den diskusjonen vant jeg på strak arm.

Hva sier du pabbi, det er en kul animè på nrk2 om en kvart.
Ny uke og påske i vente, jeg tør vedde at i løpet av påsken så ler Embla godt. Hun er på nippet til å levere en skikkelig latter. Smilet er der for lengst og latteren er bare rett rundt hjørnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar