mandag 18. april 2011

Meny!

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.
copy http://translate.google.com/# paste and injoy.


Torsdag den 14 april skjedde det et lite under. Mamma & pabbi hadde seg en kveld ute og det på to måneders dagen til Embla sin fødsel. Til denne oh så store aften hadde vi avtalt med bestemor & bestefar til å sitte vakt for lille vakre Embla. Planen var grei, ut å spis og nyte litt vin. Kan vedlegges at denne aften var virkelig en fødselsfeiring verdig. Bildet under på vei ut.

Påkledd og klar, lykke til besteforeldre.
Ferden tok oss til Søtt+Salt (inne på hotel norge).
Kvelden startet med champagne og deretter tilsammens syv retter med vin til hver rett servert til perfeksjon. En helt nydelig aften ute, matmessig, vinmessig, serveringsmessig og kosmessig. Kvelden startet sånn ca klokken syv og avslutter sånn ca klokken halv tolv. forklaringen ligger i menyen, se under.

Søtt+Salt Restaurant
Meny

Kamskjell
Fennikel, sjøgress & agurk
*
Foie gras
Pistasj, aprikos & svineknoke
*
Ørret
Oliven, bouillabaise & kål
*
Kveite
Brissel, asparges & kjørvel
*
And
Løk, spinat & gnocci
*
Brilliat savarin 
Eple & valnøtt
*
Valrhona
Vannmelon & granat eple

Vel hjemme blei vi møtt med en enorm ro i huset og veldig blide besteforeldre. En brak sukses av en aften var virkelig fakta.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar