mandag 18. april 2011

Emblavaktene.

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.
copy http://translate.google.com/# paste and injoy


Det er ganske artig å lese "Emblavakt" kan ikke skrive barnevakt, det er jo ikke et barn. Det er Embla vi snakker om. Lillle enstående beste vakre og verdens skjønneste lille Embla. Som i løpet av en helg har hatt vakt for første gang og sovet hjemme hos sine besteforeldre uten problem. Embla våkner blid og fornøyd så lenge noen har lyst til å leke litt(":
Men tilbake til torsdagskvelden når vi kom hem fra restauranten. Vi var litt sent ute og forventet vel det at det skulle være kaos. Så når vi kommer inni leiligheten så er det så inmari stille og rolig, jeg piler avgårde inn i stuen og ser oppi kurven til lille Embla, ingen Embla, jeg titter oppi stol , fortsatt ingen Embla så stol 2 og fortsatt ingen Embla. Det neste som gled ut var "hvor er Embla" der bestefar sier med et smil "hun ligger i sengen sin og sover" wohoo! (min første tanke).
Vi takker og bukker Emblavaktene og de turer hemover, vi de nybakte foreldrene fortsetter festen med litt musikk og dansing("; forresten så sov Embla akkurat like bra, så musikalsk og begavet hun er lille engelen) Under par bilder av kvelden til lillle Embla sammens med besteforeldrene.



Bading og tørking.


Middag!
Kvelden foregikk glatt for seg som vi forsto av besteforeldrene med lek, bading, kos, mating på flaske så mer kos før lille embla sovnet i sin egen lille seng. Jeg tror det gikk tre sånne tåteflaser som bestefar holder der. Embla har definitivt like god appetitt som sovehjerte.

Voksent blikk hos småttikken.
At det gikk så bra med å sitte vakt for Embla overrasket meg ikke i det hele tatt, de har litt erfaring besteforeldrene med to stk småttikker samtidig, eå når de skal sitte vakt for en liten Embla er det jo som en " walk in the park".
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar