torsdag 19. juli 2012

Embla, papegøye, hane og høns

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.
copy http://translate.google.com/# paste and enjoy.


Sånn som Embla lever sine dager skulle vi alle gjort, så absolutt gjort, det er jo bare helt nydelig å være litla Embla pia. Bare tittelen på dette innlegget er eksotisk i seg selv. Siden bryllupet siste lørdag har hverdagen tatt over for helten Hedda mor og Daddycool. Begge er tilbake i arbeid og kjører på, i hvert fall frem til ferien om ca to ukers tid.
Litla Embla pia derimot, hun lever livet.
Som tidligere fortalt er det besteforeldrene som er dagepassere for Embla i juli måned. På denne tiden blomstrer Embla og opplever noe nytt så å si hver dag. Som for eksempel dagen i går, Embla reiste med bestemor i brumm brumm (bilen) på besøk til Grete & Tor Hermann. Der i huset, ja kanskje ikke inni i huset men ute i hagen har de mye artig for en lita pia.
Grete har da ute sin hage både hane & høns, samt en papegøye. Dette er jo reneste himmelen for nysgjerrig lita Embla pia som stor koste seg og hadde mye å fortelle helten Hedda mor og Daddycool ved henting. Ikke rart at vår vakre Embla vokser seg sånn til med alle disse eventyrene hun legger under beltet. Neste gang skal papegøyen festes på trykk også og selvsagt skal jeg da legge ut bilder, ryktene vil ha seg at den er ca på størrelse med Embla.


Hei på dere, jeg heter Embla og dere heter bibi...
Du var jammen en artig bibi...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar