onsdag 16. mai 2012

Sol & Sommer ?

Hei & hjertelig velkommen.

For english or any other language.
copy http://translate.google.com/# paste and enjoy.


Siste helg, rettere sagt på lørdagen glimtet solen til i Bergen by. Og jeg tok turen ut om morgenen sammens med Embla. Vi trillet og skuet blide ansikter over alt rundt oss. Et naturlig stopp blei blomsterpaviljongen og der fikk Embla løpe, hoppe, danse og klarte som hun ville. Dett til stor begeistring for de mange turistene som var oppe tidlig og travet byen med utforskende skritt. Blomsterpaviljongen blei også for de ett naturlig stopp men det var hverken blomstene eller paviljongen som var atraksjonen, det var en smørblid Embla som laget show. Kamerene gikk varm og Embla etter noen minutters danseshow , vinket og sa hademm før hun løp videre.

Du klarer aldri å ta meg igjen...aida baida.
Lille frøken Embla poserer for Daddycool og turistene.
Etter en god time ute i solen, bar turen hjem til super lørdagsfrokost med ferske rundstykker og rykende fersk kaffe. Embla spiste frokost nummer to for sin del og energien økte i takt med inntaket. Litt herjing hjemme i stuen før vi tok turen ut igjen, denne gangen var helten Hedda mor med på turen. Denne gangen sov Embla som en stein og solen hadde bukket under for regn og mørke skyer. Summer is gone?
Etter en god runde rundt Nordnes ankom vi fisketorget der åpningen av den nye mathallen var godt igang, og vi måtte jo selvsagt stikke nesen innom der.

Flere en bare lille familien som var innom på åpningsdagen.
 Dagen i dag bringer med seg 16 mai fotballkamp på stadion, før det bærer rett i seng for en tidlig start imorgen og 17 mai frokost på bryggen. Nyt dagen, kvelden og ha en strålende 17 mai.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar