onsdag 2. mai 2012

Embla triller Bergen City Maraton

Hei & hjertelig velkommen.

For english or any other language.
copy http://translate.google.com/# paste and enjoy.


Som dere kan se under var det en knall tid vi rullet inn til. Embla var i stor humør og smilte fra øre til øre når hun så alle folkene som var der for heie frem de spreke deltagerene.
Nå har vi en referanse til neste år, målet er selvsagt å redusere den tiden noe for hvert år.

Bergen City Marathon

Navn: Embla Oledòttir

Detaljert Resultat

Navn
Totaltid
Splittid
Tempo
Embla Oledòttir
00:44:00
00:44:00
14:40 min/km

Det var alldeles stor artet å være med syns jeg, folk var blide og klar for å løpe. Selvom vi tok det veldig rolig blei vi heiet frem av folk langs løypen. Spesielt en lite gutt som satt der med sin mor som fikk store øyne når han så Embla med start nr på vognen sin. Han hylte høyt " se mamma, det er baby ".
Ellers til start så stilte det særdeles få barnevogner og men det var et par stykker og den ene tilhørte oss i lilla familien og den andre tilhørte Embla sin vennine Alma som stilte til start med sin far Ole. Og vi vi holdt følge hele veien til mål og begge klokket inn til nøyaktig samme tid 44 minutter.

Rett før avgang poserte vi fint for helten Hedda mor.
Embla & Daddycool sammens med Alma & Ole.
Tante Toy var der og heiet oss over målstreken.
Med det gliset har vi nå produsert en gullgrosist.
Første gang det arrangeres ett maraton løp i Bergen by og det måtte vi bare ha med oss. Etter løpet fikk jentene seg noe velfortjent å spise inne på Telegrafen og med påfyll av energi kjørte så jentene karosell med meg og Ole inne på senteret. Dette passet ypperlig for klokken nærmet seg ettermiddags lur noe som betyr enda mer trilling md vognen. Forskjellen på denne turen var at Embla Zzz hele veien og det var ingen som heiet på oss, desverre. For det var veldig artig. Så takk til alle som stillte opp og heiet på alle løperene som stulte opp fra start.

Vi ses igjen neste år! Hademm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar