onsdag 7. desember 2011

Embla jobb 2.0

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.

copy http://translate.google.com/# paste and injoy.

Innedagene hoper seg opp og Embla blir sterkere for hver dag som går. Friskere og friskere blir hun og tar til seg nye ting. Hun har lært seg å stable ved for eksempel. Nå var det også blitt på tide å ta en gjennomgang på Embla sin kleskommode. Den er, om ikke overraskende, helt proppet full av klær. Som mor som datter(":
I det vi grvade oss ned i kommoden skjønte vi at dette  var en jobb av uante dimensjoner. Så her var det bare å brette opp ermene og gjøre det beste ut av det, så var vi i gang. Desto lengre vi gravde oss inn i kommoden kunne vi ane spor av primativ sivalisjon, en gammel sådan, altså et system av noe slag. Vi fortsatte å grave i beste Indiana Jones stil, skuffe for skuffe for skuffe for skuffe til det ikke gjensto et eneste plagg av klær i noen av skuffene.Utgravingen gikk over all forventing og resultatet ser dere under.

Bare å gå i gang...
Denne genseren har jeg aldri sett før engang...
På gulvet med den...
Her var det mye å ta av pabbi...
Det er bare å fortsette...
På gulvet med alt sammen
Vi er nesten i boks(":
Hvert eneste kleesplagg brettet og klart for nytt system.

Det er bare å strekke armene i været og hylle Embla og Daddycool for en innsats helt uten sidestykke i moderne historie. Fra nå av skal vi klare å finne frem klær på null komma null.
Noe som utgjør enda mer tid i hverdagen til lek og moro og det er akkurat det vi liker aller best her i livet(";

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar