søndag 23. oktober 2011

En morgen i livet til Embla

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.
copy http://translate.google.com/# paste and injoy.

Embla sine dager er i en stadig utvikling og lille prinsessen utforsker mer og mer av hjemmet sitt. Det er ingen tvil for eksempel at når vi har vært ute en tur og kommer hem at hun kjenner seg igjen med det samme, hun smiler fra øre til øre med det samme vi er innfor døren. Vel inne i leiligheten tar hun en grundig sjekk over lekene sine og forsikrer seg om at alt ligger strødd der hun kastet de før hun tok seg en tur ut. Hun har alt sine rutiner som vi voksne ikke er den del av.
Embla våkner hver morgen med et smil om munnen, bare så glad for å se at daddycool og helten Hedda mor fortsatt er der og det gir hun tydelig uttrykk for gjennom masse lyder bevegelser og det nydelige smilet sitt. Dagen er igang folkens sier hun høyt og er klar for å ta seg en runde, først badet for skift så inni stuen, der alle lekene er samlet i en eske og alle bamsene er samlett og står fint på rekke og rad. Smilet blir bare større og nå begynner oppdagelsen, tømme esken for hver eneste leke, her er hun veldig nøye og forsiktig for å få ut hver eneste lille leke. Når første oppgave er i boks starter hun på bamsene sine som får litt kos før de ristes i fyller og får seg en flyvetur. Deretter står matten hun sitter  for tur, for den har hun funnet ut at hun plukke fra hverandre. Nå er ca den første timen gått og nå er hun mer en klar for grøt. En prosjon økologisk spelt grøt og Embla stelles og får på seg dagens uniform. Nå er engelen på topp, hun dirrer av energi og nå krabber hun over hele stuen på jakt etter puter og tepper hun rekker, for de skal selvsagt flyttes på. Det toppes de dagene hun klarer å hooke tak i en avis....Da er det virkelig fest, hun klarer å få den i flere hundrede deler på noen minutter(": I dag fikk hun ikke tak i avisen, men bildene under er før og etter orkanen Embla(":

Før Embla inntar dagen.

Ca en time med lek

Så er det Zzz
Sånn går nå morgene for tiden.

4 kommentarer:

  1. Jepp det er akkurat det hun er lille engelen(#:

    SvarSlett
  2. Já ég kannast sko við það hvað börn eru snillingar í að Rusta öllu á augnabragði:) svo hún Embla mín hefur ekki langt að sækja:)

    Knúsaðu hana Emblu frá lillu frænku<3<3<3 og segðu lilla frænka BEST:)

    SvarSlett
  3. Lilla frænka er lang laang best!!!!

    SvarSlett