fredag 21. desember 2012

Brent barn skyr ilden

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.
copy http://translate.google.com/# paste and enjoy.


Med vinteren kommer kulden og med kulden kommer vedmannen på besøk i lille pallasset og i år var intet unntak. Førti sekker prima tørr bjørkeved levert på døren, jeg måtte selvsagt teste kvaliteten (som var utmerket) samme kveld. Så kommer Hedda og Embla hjem, jeg forklarer Hedda at nå fyrer vi så vi må passe ekstra godt på Embla, sånn at hun ikke brenner seg på vedovnen.... PANG!
I det jeg sier ordene så har Embla brent seg på fingrene, det var heldigvis en meget liten blemmedannelse som så å si var helt borte dagen etter. Men hun måtte jo få litt våt bandasje for å kjøle ned. Og beste måten var å sette på Mummidalen, Embla sin absolutte favoritt av alle barneprogram. Det må meddeles at det var ikke bregrunnet smerte at Embla har de uttrykkene hun har på bildene, det skyldes ene og alene en meget skummel Mummiepisode.

Nå var det skummelt mamma.
Ahh kempe skummelt jo...!"
Vil ikke se mamma, vil ikke....
Ohh se der, det er lille my jo..
Vi ser litt til da....
Mummi fjernet alle tanker om blemmer på fingrene.
Det må meddeles at etter den gangen så har hun ikke vært i nærheten av vedovnen, som nå går under navnet auh auh hos Embla. Det er noe i det de sier. Brent barn skyr ilden.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar