torsdag 7. juni 2012

Pølser på termos & sol

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.
copy http://translate.google.com/# paste and enjoy


I det nå nærmer seg helg har solen meldt sin ankomst for alvor. Og som så absolutt vanlig gjelder det å nyte solstrålende så lenge vi bare klarer, en lang vinter og en meget grå sommer ifjor sørger for at hver mulighet for uteliv denne sommeren nytes til det fulle, i går var en sånn dag. Rett fra jobb gjaldt bare å komme seg inn&ut av døren i samme øyeblikk, bare hive et par ting i sekken først.
 Ting i sekk:
- Solkrem
- Vannflaske
- Frukt smoothie
- Skyr
- Kjeks
- Skiver
- Bøtte&spade
- Termos med kokende vann
- Ketchup
- Sennep
- Sprøstekt løk
- Pølsebrød
- Pølser
Sekken pakket og med det samme smalt døren bak meg og håret flakset i det jeg fløy ned trappene og ut siste dør før solen blei møtt med ett bredt glis og øyne skjult bak solbriller (med styrke). Embla jublet & sang og visste nøyaktig at ferden bar mot den minste parken på Nordnes og Embla sin absolutte favoritt. Parken har to rutsjebaner, to svinger, sandkasse og et lite hus som er tilpasset høyden til de korte bena. Noe av den tilpassingen står Daddycool bak.

Hedda nyter goumet måltidet = Pølse på termos.
På bildet ser vi noe av det sekken bar med seg, i bakgrunnen der kan vi skimte Embla som var veldig facinert over en sparkesykkel som sto der. Ungene som var der igår var en del eldre en Embla, fra tre år og oppover men Embla gjorde sitt og løp så det suste etter uten å være i nærheten av å holde følge. Men hjelpe meg for en glad liten pike. Hun lo, smilte og sendte gledeshyl over hele lille parken.
Vel hjemme fikk hun ett velfortjent bad og så sovnet hun på flekken. Sommeren er tilbake og lille familien har ingen andre planer en å gjenta dagen i går. Sommerens motto, Gå ut og vær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar