søndag 3. juni 2012

Embla & Niklas

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.
copy http://translate.google.com/# paste and enjoy.


Helgen slår seg til ro og ny arbeidsuke tar snart over. Helgen har vært brukt flittig til moro for de små og de store i lille familien. På lørdagen tok Daddycool og Embla seg en aldri så liten bybanetokt. Stoppene vi hoppet av på var: Hop, Paradis og Nesttun. Embla syntes det var stas på bybanen i starten så ZZzzzz sov hele veien. Den beroligende vuggingen gjorde at hun sov i nesten to timer i trillevognen sin. 
Etter den lange turen bar det tilbake til byen for å treffe helten Heddamor. Deretter kom bestemor og papito som tok Embla med hjem på overnattingsbesøk sånn at de store i lille familien kunne ta seg en aldri så liten tur ut på livet - og det på Nattjazzens siste kveld. Det var en herlig ramme og god stemming i vågsbunnen og jeg anbefaler Nattjazzen å fortsette og bruke dette området til sin festival.

På søndagen fikk vi besøk av Janne og lille herlige Niklas.

Embla & Niklas sitter godt i fanget hos Janne.
Embla & Niklas kjenner hverandre godt og de leker fint sammen. Begge har en enorm apetitt og setter pris på en god sjokoladebolle som dere kan se på bildet over(": Etter noen runder med sjokoladebolle og jordbær lekte de sammen og danset, det blei til og med delt ut noen kyss under dagens aktiviteter.

Hva skal vi finne på na da?
Jeg har en idè...
Om du sitter deg godt til rette nå...
skal jeg ta deg med på en aldri så liten kjøretur...
Må ha litt hjelp i starten av Daddycool.
Hold deg godt fast Niklas - nå durer vi fremover...
Det er til og med reverse på denne kjerren...
Hei hå, hei hå nå går det unna....
Siste stopp Niklas for denne gangen.
Mens Embla kjørte rundt i leiligheten satt Niklas godt i trillen og laget vroom vroom lyder. Dette var en lek som de garantert kommer til å gjenta. Super søndag er over for nå og helgen var alt i alt meget flott ettersom den ble brukt på alt fra moro for de små og de store.
 

2 kommentarer:

  1. Fine unger!
    PS: Embla får en liten venninne i Marken :D

    SvarSlett
  2. Så flott å høre, vi gleder oss selvsagt til å hilse på lille piken.

    SvarSlett