onsdag 4. mai 2011

Vaksine(r)

Hei & hjertelig velkommen.
For english or any other language.
copy http://translate.google.com/# paste and injoy.

Dagen idag var reservert vaksiner, som ble gitt i sprøyteform (aii aii aii) av vår sykepleier på Engen helsesenter. Samtidig skulle Embla ha 12 ukers sjekken sin. Der blir det sett på vekt, lengde, løfting av hode, hodebevegelse og styrke i hender/kropp. Vi startet med vaksinene.
Jeg kan med hånden på hjertet fortelle at Embla, vår lille kriger, er ingen stor fan av sprøyter. 
For når vaksinesprøyte nummer en ble satt i venstre lår var det ingen jubel scene å se eller høre. Derimot grining på høyeste volum(": Vi (sykepleier) bestemte at vi skulle kjøre sprøyte nummer to med det samme, denne gang i høyre lår og jammen blei vi ikke møtt med samme reaksjon. 
Sykepleieren uttalte da at hun hadde litt av et temperament (mor) og at hun hadde lav smerte terskel (også mor). Men det kan legges til at selveste Daddycool skyr unna sprøyter for alt han kan.
Ellers kan jeg fortelle at vår lille kriger Embla veier nå 5640gr og er hele 59cm lang(":
Det er nesten en dobbling av laveste vekt etter fødsel og ett tillegg på ti centimeter i lengde de første 12ukene. Samt som lille krigeren strålte gjennom resten av testene, der sykepleieren var veldig begeistret for styrken hennes og måten hun holdt hodet når hun lå på magen. Altså en helteinnsats av Embla, vår lille kriger.

Lille familien. Helten Hedda mor, Embla lille kriger & Daddycool

1 kommentar: